Офіційний веб-сайт

Післямова до презентації виставки «Любов земна» Івана Білика

6 лютого 2018 р. о 16.00 годині в приміщенні Національної академії мистецтв України (вул. Бульварно-Кудрявська, 20) відбулося відкриття персональної виставки «Любов земна» відомого українського скульптора, народного художника України, член-кореспондента НАМ України Миколи Білика на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2018 року. Микола Білик – один з митців нашого часу, якому притаманні глибоке знання проблем сучасної світової образотворчої культури, аналітичний підхід до втілення значущих тем історії та сьогодення.

На офіційному відкритті були присутні відомі народні художники України (Василь Гурін, Михайло Гуйда, Василь Перевальський, Віра Баринова-Кулеба, Василь Чебаник, Віктор Сидоренко, Анатолій Кущ, Едуард Кирич, Володимир Чепелик та багато інших), народні артисти України, знані мистецтвознавці та культурологи, члени комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка, колекціонери, велика кількість інших відвідувачів. Талант скульптора та презентація циклу творів «Любов земна» викликали захоплення та інтерес як у професіоналів, так і в пересічного глядача.

 

Прес-служба Національної Академії мистецтв України

 

На фото: виступ на презентації персональної виставки Миколи Білика в Національній академії мистецтв України н.х.України, лауреата Шевченківської премії Володимира Прядки.